مراحل اجرایی کار:
1- برگزاری کارگاه آموزشی( آموزش آموزشگران) در زمینه عملیات خوب کشاورزی
2- تدوین دستورالعمل اجرایی طرح تولید محصول گواهی شده و استاندارد، طراحی دوره های آموزشی، فرمها و ...
3- برگزاری کارگاه آموزشی- توجیهی برای دست اندرکاران و مجریان طرح استانی
4- تشکیل کمیته فنی (شامل عوامل موثر در طرح در استان و شهرستانهای مورد نظر
5- انتخاب محصول بر اساس اولویتهای ملی و استانی
6- انتخاب مکان اجرا، تابع اصلی و تابعین فرعی( مشتمل بر کشاورز متقاضی همکاری در طرح و منطبق با شرایط مندرج در دستورالعمل و سامانه )
7- اجرای برنامه های آموزشی، قرارداد با شرکت های بازرسی، مدیران کنترل کیفی و سایر مراحل اجرایی
8- ارسال مستندات و گزارش های مرحله ایی و نهایی
عناوین اهم مطالب آموزشی برای زنان روستایی و عشایری و کارشناسان ذینفع :
1- نحوه ی ثبت نام در سامانه پنجره واحد کشاورزی و سماک
2- معرفی دستورالعمل حدمجاز آلاینده ها
3- قرارداد با شرکت بازرسی و مدیر کنترل کیفی
4- نمونه برداری از آب و خاک قبل از شروع کشت محصول و انتخاب برنامه آبیاری و برنامه کودی متناسب با نتایج آزمون
5- آشنایی با علفهای هرز و مبارزه با آن (تاکید بر استفاده ی حداقلی از نهاده های شیمیایی)
6- آشنایی با آفات و بیماریها و راههای مبارزه و پیشگیری از آنها (معرفی نهاده های بیولوژیک)
7- مدیریت خاک، تغذیه صحیح گیاهی و آشنایی با کودهای آلی و ...
8- برند سازی و بازاریابی